Hungexpo Budapest Congress and Exhibition Centre
Albertirsai út 10, 1101 Budapest, Hungary | June 09/10 2024

PAST, PRESENT, AND FUTURE
COLLIDE TO FORM
HERE AND NOW.

Onze perceptie is dat tijd dynamisch en veranderlijk is, maar toch zijn er momenten van reflectie en helderheid. We kunnen de toekomst niet voorspellen, we kunnen hem alleen uitvinden door verandering te omarmen, te groeien en samen te vieren!

Het verleden, heden en de toekomst zijn met elkaar verbonden door een continue keten van gebeurtenissen. Onze reflectie en perceptie van onszelf is de eerste plaats waar we kunnen beginnen met het creëren en veranderen van onze mindset. REFLECTIVE PERSPECTIVE laat de kloof verdwijnen tussen waar je bent en waar je wilt zijn.

Kevin en zijn Global Artistic Team nemen je mee op een reis om te ontdekken waar het verleden, het heden en de toekomst van haar samenkomen. Binnen dit concept verkennen we ons erfgoed in combinatie met de dynamiek waarmee haarmode wordt gecreëerd en ontstaat in de echte wereld. Een zorgvuldig samengesteld team van beïnvloeders en experts uit de branche pakt dit concept uit en voorziet je van alle tools om je eigen toekomst uit te vinden.

Ga met ons mee voor een meeslepende, zintuiglijke ervaring die bewijst dat perspectief het hebben of tonen van perceptie, inzicht, begrip of intuïtie is. Terwijl reflectie iets is dat reflecteert of terugleidt naar de bron; jij!

PRIJZEN TICKETS

DIAMOND ACCESS €695

exclusief 27% BTW

ZONDAG / 9 JUNI 2024

Voorrang bij binnenkomst (sla de wachtrij over)

Welkomstdrankje

PRE SHOW Toegang

Tafels in sectie A (vooraan)

Zittend diner en wijnarrangement

REFLECTIVE PERSPECTIVE show toegang

After Party toegang met DJ inclusief twee uur gratis drankjes

Geschenktas

MAANDAG / 10 JUNI 2024

Voorrang bij de ingang (sla de wachtrij over)

COLLECTIEVE VISIE toegang tot de show

Zitplaatsen in sectie A (vooraan)

Koffiepauze

Lichte lunch

PLATINUM ACCESS €495

exclusief 27% BTW

ZONDAG / 9 JUNI 2024

Welkomstdrankje

PRE SHOW Toegang

Tafels in sectie B

Zittend diner en wijnarrangement

REFLECTIVE PERSPECTIVE toegang tot de show

After Party toegang met DJ inclusief twee uur gratis drankjes

MAANDAG / 10 JUNI 2024

COLLECTIEVE VISIE toegang tot de show

Zitplaatsen in sectie B

Koffiepauze

Lichte lunch

Voor exclusieve ticketreserveringen, neem contact op met uw account manager. Of klik hier en laat uw gegevens achter.

EERSTE DAG //
ZONDAG 09 JUNI 2024

18:00 – 20:30
PRE.SHOW & ZITTEND DINER
PLATINUM + DIAMOND/VIP ticket houders

Dress code: SHINY.SHINY

De deuren gaan om 18:00 uur open voor bezoekers met een PLATINUM of DIAMOND ticket.

Je exclusieve onderdompeling in REFLECTIVE PERSPECTIVE begint. Ontdek ons erfgoed en ontdek als eerste de avond die zich zal ontvouwen. Op onze 20e verjaardag verwelkomen we nieuwe en oude vrienden om KEVIN.MURPHY te ervaren terwijl we aan een nieuw tijdperk beginnen. Geniet van een gratis drankje, shop, vier feest, kom in contact met vrienden en maak kennis met de creatieve chaos en het plezier van backstage. Ontdek als eerste een gecureerde tentoonstelling van ons verleden terwijl we samen met jou een nieuwe toekomst creëren!

De PRE.SHOW gaat verder met een zittend diner, drankjes, DJ, een kijkje achter de schermen en nog veel meer.

Haal je geschenktasje op, exclusief voor Diamond/VIP tickethouders.

Kom op tijd. Het diner begint om 19:00 uur.

(Diamond-tickethouders kunnen de rijen bij aankomst overslaan en genieten van zitplaatsen op de eerste rij, Platinum-tickethouders zitten in Area B en Gold-tickethouders in Area C)

(De ervaring van het PRE.SHOW & SEATED diner is beperkt tot PLATINA en DIAMOND tickethouders, GOUD tickethouders kunnen om 19:30 uur de KEVIN.MURPHY lounge betreden, geen uitzonderingen)

20:30 – 22:30
DE REFLECTIEVE.PERSPECTIVE SHOW
Alle tickethouders.

Kevin en zijn Global Artistic Team nemen je mee op een reis om te ontdekken waar het verleden, het heden en de toekomst van haar samenkomen. Op onze 20e verjaardag verkennen we samen ons erfgoed in combinatie met de dynamiek waarmee haarmode wordt gecreëerd en ontstaat in de echte wereld. Een zorgvuldig samengesteld team van beïnvloeders en experts uit de branche pakt dit concept uit en voorziet je van alle tools om je eigen toekomst uit te vinden.

Ga met ons mee voor een meeslepende, zintuiglijke ervaring die bewijst dat perspectief het hebben of tonen van perceptie, inzicht, begrip of intuïtie is. Terwijl reflectie iets is dat reflecteert of terugleidt naar de bron; jij!

22:30 – 1:00
AFTERPARTY
Alle tickethouders.

Na de show is het GLOSSY.GLOSSY feest! Bezoek het KEVIN.MURPHY Emporium, geniet van gratis drankjes, een DJ en dans de hele nacht door.

DAG TWEE //
MAANDAG 10 JUNI 2024

10:00 – 11:00
CALL TIME
Alle tickethouders

Kom vroeg aan, praat met vrienden over de ervaring van de avond ervoor, bekijk meeslepende installaties en ga lekker shoppen in het KEVIN.MURPHY Emporium. Verfris jezelf en neem een koffie in de Lounge voordat de show begint.

(Houders van een Diamond-ticket hoeven bij aankomst niet in de rij te staan en kunnen genieten van zitplaatsen op de eerste rij, houders van een Platinum-ticket zitten in Area B en houders van een Gold-ticket in Area C)

11:00 – 12:30
THE COLLECTIVE VISION
Alle tickethouders.

Kevin, zijn internationale artistieke team en geselecteerde gasten geven hun visie op toekomstige trends, inzichten en hoe invloed en verandering onze toekomst vormgeven. Verander je bedrijf, je merk en je mindset. Deze dag staat in het teken van het ontsluiten van de ervaring van REFLECTIVE PERSPECTIVE.

Je eigen toekomst creëren betekent het verleden begrijpen, in het heden leven en accepteren wat tot nu heeft geleid. Het is tijd om tot de kern te komen van het hoe en waarom achter onze show. Deze dag zal je niet alleen uitrusten met de tools, trends en technieken op het gebied van snit, kleur en stijl. Het zal inspireren tot creativiteit, business en merkontwikkeling in een nieuwe toekomst. Je verkent ook de technologie, producten, mindset en intuïtie die je naar nieuw succes leiden!

12:30 – 13:15
LUNCH
Alle tickethouders.

Geniet van een lichte lunch om bij te tanken voor de laatste show.

13:15 – 15:00
THE COLLECTIVE VISION
Alle tickethouders.

Hervatting van de show.