ONZE MERKEN

BUILDING.BLOCKS is dé toonaangevende distributeur van high-end haircare merken, gericht op professionele kappers in zowel België als Luxemburg. Wij hebben onze portefeuille over de afgelopen jaren opgebouwd met KEVIN.MURPHY, COLOR.ME, ELEVEN Australia, ELEVEN Australia COLOUR, Showpony en K18.

BUILDING.BLOCKS 

Onze filosofie vloeit voort uit het nauwkeurig kiezen van merken die niet slechts afhankelijk zijn van beloften, maar daadwerkelijk uitblinken in prestaties dankzij vooruitstrevende technologieën.

Als een voorloper op ecologisch gebied, verbinden we ons ertoe om enkel merken te verspreiden die niet alleen effectief zijn, maar ook in harmonie met de natuur en het welzijn van gebruikers staan.

Wij zijn gepassioneerd om het verschil te maken als distributeur van topmerken in het luxesegment. Dankzij BUILDING.BLOCKS kunnen kappers rekenen op producten die hun creatieve visie ondersteunen en hun klanten telkens weer verbluffende resultaten bieden.

BEN JE EEN PROFESSIONAL ?

Wil jij je expertise versterken met onze cutting-edge merken. Contacteer ons nu!

 

Building ON YOUR KNOWLEDGE

Bij BUILDING.BLOCKS erkennen we de nood aan educatie voor onze professionele kappers. Daarom bieden we naast onze merkgebonden cursussen ook in-salon educatie die we zelf organiseren.

Unlock Your Potential:
Download nu gratis het BUILDING.BLOCKS Magazine!